Prøvepakke m. færdigretter
Kun 199,- kr. + GRATIS FRAGT

Kunne du godt tænke dig at smage før du bliver en del af vores koncept? Det kan vi godt forstå, derfor tilbyder vi nu du kan prøve vores koncept i to dage, hvor du får de 2 bedst solgte frokost og 2 bedst solgte aften måltider vi har.

Passer måltiderne perfekt til din smag og hverdag, så skal du intet gøre. Du vil automatisk hver uge få leveret 1 frokost og 1 aften måltid pr. dag, til ugens 5 hverdage. Passer måltiderne derimod ikke til din smag og hverdag, så skal du blot logge ind og melde dig fra inden fornyelse. Der er altså ingen binding, hverken på prøvepakken eller når du først er en del af konceptet.

 

 

icon

Det siger kunderne

Jeg er glad for konceptet, fordi det er ekstremt tidsbesparende i hverdagen og nemt. Jeg skal ikke bruge tid på at finde ud af hvad jeg vil ha' at spise, handle ind til det og stå i køkkenet.
Det står klar, når jeg kommer hjem og er lige til at spise.
Og så sætter jeg pris på det er sund mad og at jeg vælge hvor lidt/hvor meget jeg skal ha', for at det passer med mit indtag ift. træning

icon
Anna Brenøe Olesen

Jeg har i månedsvis fået leveret mad af Mydietpal, både fordi jeg var meget syg, og skulle rette op på min sundhed, og for at optimere kosten ift. min træning. I løbet af blot et par måneder mærkede jeg store ændringer ved min krop. Jeg begyndte at få mere styrke, at tabe fedt, at opbygge muskelmasse, at få mere energi og overskud - og ikke mindst, at flere af mine sygdomssymptomer begyndte at gå over. Jeg giver Mydietpal mine varmeste anbefalinger. Udover en fantastisk service og hjertevarme mennesker bag konceptet, så er det også fedt at have med en virksomhed at gøre, som man kan regne 110% med.

icon
Suzana Milovic

I 2 måneder har jeg modtaget måltidskasser og det er i særdeleshed anbefales værdigt.
Som selvstændig og med en lille ny på 5 måneder, så er tidsbesparelsen guld vær. Vi sparer i snit 1 time om dagen for hvad angår at skulle handle og lave mad.
Madbudgettet er mindre presset, da vi handler mindre og vi dermed bliver mindre fristet af tilbud vi ikke har brug for.
Vigtigst af alt, så er maden god, sund og varierende – jeg har tabt mig 3 kg. Derfor jeg glæder jeg mig også til at se resultatet efter bare 6 måneder eller 1 år.

icon
Chris Martin Pedersen