Mydietpal's måltidskasser sælges via mad.coop.dk

Vi har indgået dette samarbejde med Coop, da vores mission er at nå ud med vores koncept til så mange danskere som muligt. Vi tror på at vores koncept kan være med til at optimere den enkeltes danskers energi og tid over en dag. Derfor er samarbejdet med Coop Mad relevant, da man må sige at de om nogen har en platform hvor det er muligt at endnu flere kan få øje på og gøre brug af vores koncept.

Salgskoordinator fra Coop – Mathias Vigsø Strøm udtaler om samarbejdet:

“Vi har valgt samarbejde med Mydietpal på baggrund af deres fremragende convenience koncept – hvor faglighed og ernæring får lov til at komme til udtryk i deres produkter.
De er et spændende alternativ til den klassiske måltidskasse da alt kommer tilberedt, tilsmagt og samlet – Det er nemt, hurtigt og lige til døren.”

Se udvalget her
icon

Madleverandør til The FEASST Study - Københavns Universitet

Vi er stolte af at være madleverandører til dette forskningsprojekt som udføres af Københavns Universitet. Studiet skal påvise at en forarbejdet kost har en dårligere indvirkning på mænds sædkvalitet, kontra en uforarbejdet kost. Forskningsprojektet starter Januar 2022 og vi glæder os til at se de resultater som dokumenteres i dette projekt.

icon

Butcher's Lab - Danmarks første Crossfit box

Butcher’s Lab er en stor del af den danske Crossfit DNA og var de første der startede en Crossfit box tilbage i 2008 i Kødbyen – København. De har nogle af landets dygtigste atleter og coaches, deres box er absolut et besøg værd – hvor du fra start vil få følelsen af en god atmosfære både fra de ansatte og andre medlemmer. Butchers er dygtige til atleter, men deres virkelig ekspertise er i at skabe et træningsmiljø hvor der er plads til alle og alle løfter i flok – sammenholdet er i fokus. Mydietpal er stolte sponsorer til flere af de spændende events, konkurrencer mm. som Butchers afholder. Er du medlem hos Butchers, kan du spørge dem efter en rabatkode til vores måltidskasser.

Læs mere om Butcher's Lab
icon