Jodie Taylor - Cand.scient Human ernæring

Jodie er faglig enormt kompetent også har hun altid fantastisk energi og et stort smil på læben. Hun har mange års erfaring med personlig træning og kostvejledning, derudover har hun været med i forskningsgrupper på Københavns Universitet og stået for planlægning af kosten til deltagerne på studiet. Hos Mydietpal varetager Jodie online coaching, samt hun er med i teamet der udvikler på vores ready to eat måltider.

icon

Oscar Pokriva - Personlig træner

Oscar er enormt inspirerende og behagelig. Oscar har personlig træning for private og virksomheder i København og Næstved. Lige nu træner Oscar op til at slå verdensrekorden i antal pull ups på 24 timer, han har et mål om at tage 8000, Mydietpal leverer selvfølgelig maden til hans hverdag. Hos Mydietpal kommer Oscar til at dele en masse fede træningstips og videoer med jer.

icon

Rebecca Østergaard - Klinisk Diætist

Rebecca er faglig yderst kompetent og formår at implementere sundhed i mange danskeres hverdag, på en nem og ukompliceret måde. Hos Mydietpal er Rebecca med på råd når der skal udvikles nye måltider, samt Rebecca også månedligt vil dele værdifuld viden i vores nyhedsbrev mm.

icon

Jacob Hacke - Osteopat

Jacob er en virkelig dygtig Osteopat. Jacob har de seneste mange år beskæftigede sig med livsstil problematikker og holder foredrag omkring dette. Her bruger han blandet andet Kropsanalyse. Fokus i forløbet er at optimere på KRAMSSS (kost, rygning, alkohol, motion, søvn, stress, sex) områderne.

Derudover har Jacob udviklet et sansemotorisk screenings program som bruges til sportsfolk for at teste deres evner og begrænsninger i forhold til at optimere den enkelte persons potentiale i den givne sport. Derudover holder han oplæg for sportsklubber omkring sportsperformance. Hos Mydietpal bruger vi Jacob når vi har brug for råd iht. træning og kost, derudover vil Jacob månedligt skrive et indlæg til vores nyhedsbrev mm.

icon

Chano Buk Nielsen - Founder og CEO Mydietpal

Chano er uddannet personlig træner og kostvejleder. Med mere end 10 års erfaring og +1000 klienter, vil Chano varetage Online coaching. Chano’s vision med Mydietpal er at gøre det nemmere for danskerne at leve sundt.

icon